Perşembe, Eylül 03, 2009

Kabak Salatasi


  • 4 orta boy kabak
  • 2 havuc
  • yarim cay iri dovulmus ceviz
  • sarimsak
  • Yogurt
  • kirmizi pul biber
  • 2 yemek kasigi zeytinyagi

Havuclari ve kabaklari ayri ayri rendeleyin.Kabaklari avucunuzla sIkIp suyunu suzdurun. Buyukce bir tavaya az zeytin yagi koyup once havuclari 5 dakika kadar sonra kabaklari ilave edip hafif kavurun ve sogumaya birakin. Sarimsagi ezip yogurtla karistirin ve tuz ilave edin. Soguyan kabaklara yogurdu ve cevizleri ekleyip harmanlayin. Kirmizi pul biber serpip servis edin. Afiyetle.....

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Ümrancigim,bende cok severim hatta kücük kizim daha da cok sever.kis gelince hep yapariz,degisiklik olsun diye de misafire de yaparim.Eline saglik canim.

Selamlarimla,Serap.

Adsız dedi ki...

Ümrancigim,bende cok severim hatta kücük kizim daha da cok sever.kis gelince hep yapariz,degisiklik olsun diye de misafire de yaparim.Eline saglik canim.

Selamlarimla,Serap.

Gülseren Kulak Köroğlu dedi ki...

Ümran hanım sitenizde yayınladığınız tariflerinizi çok beğendim ellerinize sağlık.
iyi günler dilerim.
Gülseren Köroğlu
lezzetformulu.blogspot.com sitemin adı

MUTFAKISTAN dedi ki...

iyi bayramlar...

Adsız dedi ki...

Iyi bayramlar, sevgiler.

Adsız dedi ki...

slm umrancim siteni takip ediyorum bugun sitenden kiymali ispanakli pideyi deniyecegim ins seninkiler gibi guzel olur

umran dedi ki...

Tesekkurler arkadaslar, selamlar ve sevgiler hepinize....

Baharcicegi dedi ki...

renk renk görüntüsü cok güzel oldugunu gösteriyor,hem hafif hem saglikli olmus salata eline saglik