Çarşamba, Eylül 27, 2006

KOZLENMIS BIBERLI ETIMEK SALATASI


Borcama etimekleri doseyip tuzlu yogurdumu uzerine yayip bir gece buzdolabinda beklettim.Biberleri kozleyip kestim.Kirmizi biberi ve patlicani da kozleyip koyabilirsiniz.Rendelenmis havuc ve kirmizi pul biberle susleyin.

6 yorum:

Bocuruk dedi ki...

Sevgili Ümran,
Bugün hangi blogdaydı tam hatırlamıyorum ama sayfanın ismi dikkatimi çekti ve bakmak istedim. Ancak işyerinde hattım çok kötü. Sayfa gelmedi bakamadım. Akşam geldiğimde yorumunu görüp girdiğimde baktım ki gündüz giremediğim sayfa. Ve inan sayfan çok güzel. Sen de yenisin ama bak ne güzel tarifler vermişsin. Ellerine sağlık. Benim de 2 kızım var. Hepimizinkini Allah bağışlasın. Ben de sürekli şükrediyorum Allah' a böyle güzel kızlar verdi bana. Babamın durumu pek iyi değil. Ben de şimdi onun mr sonuçlarındaki anlamadığım şeyler için google a bakıyordum. Kanser dalağa sıçramış gözüküyor. 2 tane kitle var. Cuma günü kan tahlillerini de alınca doktora göstermeye çalışacağız. Hala yataktan kalkamadı ve bugün tam 2 ay doldu. Çok hareketli bir insandı. Onu öyle görmek beni çok üzüyor. Ama elden fazla birşey gelmiyor. Bak birisiyle dertleşmeye ihtiyacım varmış. Umarım seni sıkmadım. Görüşmek üzere...
SEvgilerimle

umran dedi ki...

Sevgili Bocuruk,
Tesekkkurler yorumun icin.ILk yorumumu da senden almis oldum.Tekrar babana Allahtan acil sifalar diliyorum.Derdi veren dermanida verir.Bugun seyrettigim ikbal hanimin programinda kanser tedavisinde moralin cok onemli oldugunu hatta cogu hastalarin ogrendikleri anda hucrelerinbirden cogaldigindan soz ettiler.Kanseri yenen cok hastalar var.ins babanda bunlari arasina girenlerden olur.yorumlarini okurken hic sIKILMadIm.Bilakis memnun oldum.Bende 11 yillik evliyim ve 7,5 5 ve 1 yasinda kizlarim var.
sevgiler hersey gonlunce olsun.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Ümran,
Salatan harika olmuş canım ellerine sağlık.Şimdi bocuruğun yazısını okuyunca çok üzüldüm.Allahtan acil şifalar diliyorum,tez zamanda sağlıgına kavuşur inşallah.Sevgilerimle,

umran dedi ki...

Sevgili damak tadi,
tesekkur ederim yorumun icin.Rabbimden su mubarek gunlerde tum hastalara sifa diliyorum ve dileklerine katiliyorum.
hersey gonlunce olsun.

kalimeero dedi ki...

Umran, seni hulyalar'in sayfasindan buldum. Salatan cok orijinal gorunuyor, baska hic bir yerde gormemistim. Denemek istiyorum insallah. basarilar dilerim..
Bocuruk cok gecmis olsun. Dualarim sizinle.

umran dedi ki...

Ziyaretin icin tesekkurler kalimeero bende biraz once senin sitene bir gidip geldim ve cok begendim ,tebrikler..